kerst en jaarwisseling

Ook rond de jaarwisseling hebben we nog leuke foto's gemaakt. In deze serie foto's van kerst in Leusden en Apeldoorn, kennismaking van Marinus en Christian met natuurijs en een bezoek aan Sealife met Marjoke, Tim en Wiebe.

december 2008

Het voordeel van geboren worden in november is dat je gelijk alle feestdagen kunt meepikken. In deze fotoset van december o.a. plaatjes van de Sinterklaasviering met familie in Den Haag. Marinus heeft voor het eerst gelogeerd bij zijn neven Luca en Milan in Amsterdam, ook daarvan een paar plaatjes.

Een maand oud

Arthur is een maand oud. Wat gaat dat toch snel, en wat is hij ook alweer gegroeid. Heel grappig om hem nieuwsgierig, verbaasd en soms verschrikt om zich heen te zien gluren. De afgelopen weken hebben we minder foto's gemaakt, maar toch een klein setje.

Hier staan ze

week 2

Een leuke week met kraambezoek en de aankomst van Sinterklaas. Freeke herstelt goed van de bevalling en met Arthur gaat het prima!

We hebben weer mooie plaatjes (waaronder een paar nagekomen foto's van net na de geboorte)

de eerste week

Arthur is bijna een week oud, en die week is omgevlogen! Hij heeft al een hoop ervaringen opgedaan. Zijn eerste autorit voerde naar het ziekenhuis voor een echo. Aanleiding was dat een nierbekken bij een eerdere echo licht verwijd was, maar nu bleek dat er niets meer mis was. Arthur is dus helemaal gezond (dat leek ook al zo want hij eet en slaapt goed en is inmiddels terug op zijn geboortegewicht). Erg leuk om te zien hoe gek Marinus en Christian met hun broer zijn. Christian geeft hem steeds kusjes en Marinus legt autootjes in de wieg als zijn broer slaapt. Vandaag zijn we met de drie mannen samen naar de speeltuin gewandeld: Arthur sliep vooral, maar zijn broers vermaakten zich goed!

Hier staat een leuke serie foto's.

dag 1 en 2

Arthur is inmiddels twee dagen oud. Zondag hadden we veel aanloop van familie die hem wilde bewonderen. Maandag gingen Marinus en Christian naar de chreche, en hadden wij tijd voor geboorteaangifte en geboortekaartjes. Arthur vermaakt zich intussen prima: hij drinkt goed, produceert een hoop geluid als het nodig is, en heeft zijn eerste badje al gehad.

Hier een fotoselectie van zondag en maandag.

arthur is geboren!

Op 2 november 2008, 2:28 uur is Arthur Johannes geboren. Alles verliep heel voorspoedig en nog sneller dan de vorige keren: Freeke kon gewoon thuis bevallen en na ruim twee uur was Arthur buiten. Hij ziet er gezond uit, en zijn geboortegewicht van 3300 gram is ook prima. Marinus en Christian vinden hun nieuwe broertje lief en genieten van het kraambezoek en de kado's. En wij zijn heel gelukkig met weer een mooie zoon!

Hier staan foto's van de eerste uren na de bevalling.