christian kookt voor papa

In dit filmpje is Christian twee jaar en twee maanden oud. Omdat Marinus met mama boodschappen aan het doen is, kan hij eindelijk eens ongestoord met papa spelen.

christian heeft de slappe lach

Dit filmpje is van juli 2007. Christian heeft de slappe lach omdat zijn vader gekke bekken naar hem trekt. Op de achtergrond kun je Marinus horen die "Nog een keer" zegt.

foto's van week 3 en 4

Het gaat prima met Christian, hij eet goed en lijkt ook goed aan te komen (de gehuurde weegschaal is inmiddels weg dus harde cijfers ontbreken). Hier zijn een paar leuke foto's van de afgelopen weken.

foto's van week 2

Een fotoselectie van week 2.

terug op gewicht

Vanmorgen (23-10) was Christian voor het eerst weer terug op zijn geboortegewicht. Daar zijn we heel blij mee: de opdracht van de artsen was dat hem dit binnen 2 weken zou lukken en dat heeft hij dus gered. Ook de gele kleur in zijn gezicht trekt weg; geelzucht komt veel voor bij baby's, zeker als ze vroeg geboren worden. Dit wordt veroorzaakt door bloedcellen van de moeder die nog in het lijfje zitten sinds de zwangerschap en die daarna nog moeten worden afgebroken en uitgescheiden

14-16 oktober

Nog een paar foto's van de eerste dagen thuis. Christian is een goede slaper: overdag deed hij dat steeds al veel, maar nu ook 's nachts tussen de voedingen. Dat is voor zijn ouders heel prettig. Vandaag (16-10) kwam de verloskundige op bezoek en die zei dat Christian het goed doet. We vroegen ons af hij niet te weinig aankomt, maar zeker voor vroeg geboren baby's is dit kennelijk normaal.

eerste foto's

Hier een setje foto's van Christians eerste dagen. Ze beginnen in het Bronovo ziekenhuis waar hij op dinsdag 10 oktober werd geboren. Op 13 oktober mochten Christian en Freeke naar huis, dat was wel een glas champagne waard!