Grieks weekend

Trudy en Hendrik hebben tijdens hun strandwandeling tijd weten vrij te maken voor een kort dankwoord. Het was leuk!

Marinus en oude oma

Bij gelegenheid van het overlijden van oma een filmpje uit de oude doos. Marinus was hier ongeveer vijf maanden.

Marinus kookt voor opa

Tijdens een logeerpartij bij opa en oma in Apeldoorn bereidt Marinus een feestmaal voor opa Hendrik. Het filmpje is opgenomen tijdens pasen 2008, zoals te zien is aan Marinus' hoofddeksel.

hoge kwaliteit (28 MB)
lage kwaliteit (9 MB)

inus eet pasta

Een leuk filmpje van de experimenteren-met-eten-fase. Het is opgenomen in augustus 2007, Marinus is nu twee jaar en vier maanden oud. Op de achtergrond geluiden van baby Christian.

Inus eet pasta (14 MB)

dansen!

Marinus kan inmiddels prima lopen, en is alweer toe aan nieuwe uitdagingen. Zijn laatste hobby is dansen, het liefst samen met mama. Op het volgende filmpje kun je zijn moves uitchecken.

hoge resolutie (16 MB)
lage resolutie (4 MB)

marinus aan de telefoon

Wie denkt dat het leven van een peuter uit alleen maar spelen en slapen bestaat heeft het mis. Zelfs in het weekend voert Marinus zakelijke besprekingen aan twee telefoons tegelijk! Kijk maar naar dit filmpje.

foto's van zomer 2006

Een selectie foto´s van zomer 2006. Ze laten een aantal hobby´s zien die Marinus er de laatste tijd op nahoudt: trekken aan mama's haren, rijden op hobbelkoe en niet te vergeten: eten! Dat laatste doet hij het liefst zelf met lepel of vork. Verder nog een foto van Marinus' gepatenteerde kruiptechniek-op-1-knie. En tenslotte twee sfeerfoto's van ons lange kampeerweekend op Terschelling.

marinus pianovirtuoos

Marinus houdt erg van muziek, en hij speelt graag samen met papa op de piano. Op dit filmpje kun je zien hoe enthousiast hij dan wordt. Verder nog een oud filmpje (opgenomen in april aan de Bazarstraat).

Marinus speelt piano
Luier verschonen

filmpje van april 2006

Net als alle andere kids van zijn generatie is Marinus nu al TV-verslaafd. Op dit filmpje bestudeert hij grondig de VPRO-gids op zoek naar interessante programma's.

Marinus leest de TV-gids