auto

Rijd over de A12 (Utrechtsebaan) Den Haag binnen. Sla aan het einde van de A12 bij de stoplichten linksaf (Zuid-Holland laan). Bij de volgende stoplichten rechtsaf de Koningskade op en meteen links voorsorteren. Daarna bij de eerste stoplichten linksaf het water over de Dr. Kuyperstraat inrijden; deze gaat over in de Mauritskade en later in de Elandstraat. Volgen tot de kruising met de Zoutmanstraat, hier rechtsaf slaan. Rotonde rechtdoor, Zoutmanstraat volgen tot het einde. Rechtsaf de Laan van Meerdervoort oprijden; onze woning is nu vrijwel direct aan de rechterhand. Voor parkeren is het handigst om hier linksaf te slaan en een plek te zoeken op of rond de Groot-Hertoginnelaan.

openbaar vervoer

Vanaf Den Haag CS: tram 17 richting Statenkwartier. Uitstappen bij halte van Speijkstraat. Zoutmanstraat volgen tot het einde en rechtsaf de Laan van Meerdervoort oplopen. Nummer 84 is vrijwel direct aan de rechterhand, aanbellen bij de hoofdentree (ons appartementnummer binnen het complex is 39). Bus 24 richting Kijkduin is een alternatief als de tram niet rijdt, in dat geval uitstappen op de Laan van Meerdervoort.

Vanaf Den Haag HS: tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand. Uitstappen bij halte Vredespaleis. Vanaf klein stukje teruglopen tot de Laan van Meerdervoort, deze rechtsaf oplopen. Aanbellen bij de hoofdentree van nummer 84 (ons appartementnummer binnen het complex is 39).